Over Q-IT services

Q-IT Services richt zich op dienstverlening binnen informatietechnologie en levert maatwerk oplossingen aan klanten. Geen onderneming is hetzelfde en elke onderneming verdiend een eigen identiteit, Q-IT services ondersteunt organisaties met maatwerk oplossingen en levert kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor ICT diensten zoals: Design logo en huisstijl, ontwikkelen en beheren van websites, ICT servicedesk en maatwerk ICT oplossingen.

Q-IT is een jonge organisatie en is opgericht in 2014. Wij houden ons bezig met diverse ICT domeinen. Hierbij kunt u denken aan: webdesign, webhosting, hardware & software support, design van bedrijfslogo’s en inrichten van netwerken. Q-IT services ontzorgt u op het gebied van ICT. De “Q” van Q-IT Services staat voor Quality, kwaliteit dus. Dat betekent ook dat wij staan voor kwaliteit en onze afspraken nakomen. We leveren maatwerk diensten aan klanten en hanteren een hoge standaard voor de kwaliteit die we leveren. Q-IT helpt u bij de vertaling van uw bedrijfsstrategie naar Online activiteiten. De strategische basis geeft dus richting aan alle online uitingen. Deze aanpak heeft aantoonbare resultaten. Wij streven er naar intensieve en hechte klantrelaties op te bouwen, zodat wij proactief kansen kunnen signaleren en daarmee u als klant optimaal kunnen helpen bij het realiseren van uw doelstellingen.

Ondernemen begint met een website! Een sportclub, een winkel, een vereniging, alles en iedereen heeft een website nodig. Denk niet klein, vergroot uw bereik! Met een website bent u over de hele wereld bereikbaar! Bereik meer mensen en vergroot uw omzet met behulp van een website, en uw website wordt geleverd door Q-IT. Bij ons is een website als compleet pakket leverbaar. Er wordt gebruik gemaakt van uw vakkennis en onze ICT expertise. Dit resulteert in pakkende websites. Tijdens een vrijblijvend oriënterend gesprek laten wij u zien wat uw rol is in de ontwikkeling van uw eigen website. U zult merken hoe ver Q-IT kan gaan in het ontwerpen van websites. Ons doel is het leveren van kwaliteit tegen betaalbare kosten. U vindt advies, marketing, vormgeving en technische realisatie op niveau bij ons. Een sterk logo en een passende huisstijl gaan jaren mee en dragen bij aan de herkenbaarheid, onderscheidend vermogen en consumentenvertrouwen van uw organisatie. En dat vertrouwen draagt weer bij aan het commerciele succes: een hoger omzet.

Q-IT ondersteunt u bij het opstarten van uw onderneming. Kies voor ons totaal pakket en wij verzorgen het ontwerp van uw bedrijfslogo en huisstijl, het ontwerp van uw website en het inrichten van uw webserver voor een vaste lage prijs.

Q-IT services bouwt complete websites tegen de laagst mogelijke prijs, een goede kwaliteit website laten maken zonder de hoofprijs te betalen, dat kan bij Q-IT services. Kijk ook eens op een van onze andere websites: GoedeWebsiteLatenMaken.nl en GoedeHostingProvider.nl

100% Quality – 100% Q-IT