Google optimalisatie (SEO)

Zoekmachineoptimalisatie (Search Engine Optimization, afgekort: SEO) is het actief optimaliseren van een (mobiele) website door het verbeteren van interne en externe factoren (techniek, content, autoriteit) om het bezoek naar de (mobiele) website op relevante zoekwoorden (keywords of trefwoorden) vanuit zoekmachines te verhogen. SEO is zowel op uw huidige site als voor de nieuwe websites toepasbaar.

Zodra u een website of webwinkel heeft dan kunnen klanten deze benaderen door het webadres in te typen, maar door de vindbaarheid in zoekmachines te verbeteren zorgen wij ervoor dat uw website of webwinkel door meer bezoekers wordt gevonden. Stel dat u als timmerman gevonden wilt worden door mensen in de regio Utrecht die vloerisolatie willen laten uitvoeren? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat uw website zodanig wordt geoptimaliseerd dat iedereen die in Google(of een andere zoekmachine) “vloerisolatie utrecht” intypen uw bedrijf hoger in de zoeklijst tegenkomt.

SEO kent 2 onderdelen: betaalde advertenties in zoekmachine en een organisch deel waar optimalisatie van website voor wordt gebruikt om “gratis” hoger in de zoeklijst te komen. U kunt natuurlijk met betaalde advertenties bovenaan de zoeklijst komen maar dit betekent wel een hoge kostenpost. Wij kunnen met een veel mindere investering zorgen voor een beter resultaat in zoekmachines!

Voor SEO optimalisatie hanteren wij een vanaf tarief van € 75,-. De uiteindelijke kosten zijn erg afhankelijk van wat u precies wilt bereiken. De zoektermen waarmee u gevonden wilt worden, de concurrentie voor deze zoektermen en de benodigde hoeveelheid werkzaamheden bepalen de prijs. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken, wij spreken vooraf een prijs af en garanderen dat we ons aan deze prijs zullen houden. Geen extra kosten achteraf! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Op basis van uw wensen krijgt u van ons een offerte op maat!

100% Quality – 100% Q-IT