Media diensten Q-IT

Naast webhosting, webdesign en een ICT servicedesk kunt u ook voor al uw media diensten terecht bij Q-IT services. Net als al onze overige diensten zijn ook media diensten Q-IT op maat. U krijgt precies datgene wat u wilt tegen de juiste prijs, geen onnodig hoge prijzen voor zaken die u niet nodig heeft. Wij kunnen u ondersteunen bij het promoten van uw bedrijf via social media, het opzetten van reclame campagnes, het maken van een promotiefilm voor uw diensten of bijvoorbeeld een prijslijst met animaties op beeldschermen in uw winkel.

Veel winkels werken tegenwoordig niet alleen met een standaard prijslijst maar maken juist gebruik van bewegende animaties en prijslijsten op beeldschermen. Om de prijslijsten zo effectief mogelijk op te zetten heeft u een echte expert nodig. Wacht daarom niet langer en neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Wij kunnen u adviseren in de juiste opzet van uw prijslijst en de invulling hiervan.

Als bedrijf of winkel is het eigenlijk niet meer voldoende om alleen een flyer, menu kaart of prijslijst met animaties te hebben. Klanten zijn ook geïnteresseerd in een promotiefilm waarin uw producten en diensten zo duidelijk mogelijk worden weergegeven. Met de media diensten ondersteunt Q-IT uw bedrijf met het maken van een promotiefilm om uw bedrijf weer goed op de kaart te zetten, daarnaast kunnen wij voor u een effectief reclame campagne opzetten zodat u in korte tijd een breed publiek bereikt.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek, u krijgt een offerte op maat. Wij garanderen hoge kwaliteit diensten tegen betaalbare prijzen. Bij ons krijgt u niet te maken met verrassingen achteraf, wij bespreken vooraf wat u wilt en leveren ook datgene wat is afgesproken tegen de prijs dat is afgesproken.

100% Quality – 100% Q-IT